Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Rj45 Nastavak Za Mrežne Kablove

Rj45 Nastavak Za Mrežne Kablove
Rj45 Nastavak Za Mrežne Kablove
RJ45 nastavak je pogodan za gotovo sve mrežne kablove jer omogućava dodatan vid konekcije sa drugim kablovima ili uređajima. Veoma se lako kalemi na m... Pročitaj više
55,00 RSD
Bez poreza: 45,83 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 17005
  • EAN: 17005

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

RJ45 nastavak je pogodan za gotovo sve mrežne kablove jer omogućava dodatan vid konekcije sa drugim kablovima ili uređajima. Veoma se lako kalemi na mrežni kabal i time nudi efikasan učinak i brzo rukovanje. 

Što se tiče materijala, ovaj nastavak za mrežne kablove je napravljen od visoko kvalitetne plastike.

RJ45 nastavak za mrežne kablove


Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Ovaj F nastavak je pouzdan kada je u pitanju konekcija i spajanje. Naime, on je napravljen od visoko kvalitetnog materijala i time omogućava brzo i la..
16,80 RSD
Bez poreza:14,00 RSD
Ukoliko Vam se potrošio ili pokvario konektor na kablu za internet koji snabdeva Vaš kompjuter konekcijom, onda je ovo prava stvar za Vas. Ovaj kompju..
8,40 RSD
Bez poreza:7,00 RSD
Ovaj RJ11 nastavak je napravljen od visoko kvalitetne plastike obezbeđuje sigurnu konekciju telefonskog kabla. Samim tim se najviše koristi kao n..
45,00 RSD
Bez poreza:37,50 RSD
Ukoliko Vam je potreban pouzdan nastavak za LED traku, onda je ovo pravi izbor za Vas. Naime, ovaj nastavak je specijalno dizajniran kako bi omog..
69,00 RSD
Bez poreza:57,50 RSD
Napravljena od visoko kvalitetnog PVC materijala, ova kanalica je idealna za sve one koji žele da obezbede svoje kablove. Takođe, sa ovom kanalicom mo..
57,00 RSD
Bez poreza:47,50 RSD
Idealna za kancelarijski prostor, ova kanalica nudi veoma širok spektar upotrebe. Prvo, nju možete upotrebiti kako bi sproveli kablove kroz kanalicu i..
228,00 RSD
Bez poreza:190,00 RSD