Katalog
Katalog
Korpa

Rek Orman Ws-6606A

Rek Orman Ws-6606A
Rek Orman Ws-6606A

Lak za montiranje, idealan za skladištenje kablova, odličan i pouzdan, ovaj Rek orman je zaista dobar izbor. Prvo, zajedno sa ovim ormanom dobijate i adekvatne šrafove i matice koji Vam omogućavaju lakšu i bržu montažu. Drugo, ovaj Rek orman poseduje bravicu sa ključem sa prednje strane a bočne strane se mogu skinuti. Dakle, laka upotreba i još bolje obezbeđenje dolaze zajedno sa ovim Rek ormanom.

Pored toga, ovaj Rek orman je specijalno dizajniran da omogući odličan raspored kablova unutra. Dakle, on poseduje više prolaza za kablove tako možete sami da odlučite kako ćete ga koristiti. I na kraju, napravljen je od najboljih materijala koji garantuju sigurnost, pouzdanost, i dugotrajnost.


Rek orman za zidnu montažu, 6U, 600x600 U kompletu sa šrafovima i maticama za postavljanje opreme, vrata sa bravicom i ključem, vrata se otvaraju do 180 stepeni, leva i desna strana se mogu skidati, otvori za prolaz kablova, na gornjoj strani se nalaze ležišta za dva 12cm ventilatora, dostupan u sivoj boji, maksimalna nosivost 60Kg, IP20 Rek se isporucuje sklopljen, u kutiji


Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
10.435,39 RSD
Bez poreza: 8.696,16 RSD

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

povrat_robe


garancija


podrska