Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

O nama

lokal-eurovik


Eurovik je porodična kompanija, osnovana u Pančevu 2010. godine, koja sarađuje sa velikim brojem pravnih i fizičkih lica - od korporacija, malih preduzeća do krajnjih korisnika, “uradi sam” majstora i profesionalnih instalatera.

Vizija

U godinama rada koje su iza nas ostali smo dosledni viziji koja nas je inspirisala u samom startu - da obogatimo i unapredimo sve aspekte Vašeg života modernom tehnologijom. To činimo koristeći jedinstvenu kombinaciju tehnološke ekspertize i umeća osluškivanja želja Vas kao naših klijenata, čije potrebe nastojimo da zadovoljimo, bilo da kupujete online ili posećujete naš objekat.


Webshop

Eurovik webshop, koji je aktivan od 2011 godine, nudi Vam bogat asortiman proizvoda - brojne modele kamera i sistema video nadzora, LED osvetljenja, alarma, interfona, protivpožarnih sistema, motora za kapije, rampi, barijera i prateće instalacione opreme.

Posetite naš webshop, odaberite odgovarajuću kategoriju i pronađite željene proizvode. Pretragu dodatno možete suziti filterima koji sortiraju proizvode po ceni, nazivu, modelu, performansama. (uputstvo za kupovinu)

Jednim klikom proizvode dodajte u korpu i popunite vaše podatke i kreirajte porudžbinu. Proizvodi će biti na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku.

S velikom pažnjom koja je pratila opsežno istraživanje birali smo brendove koji će postati sastavni deo naše ponude i opredelili se za vrhunska, svetski poznata imena iz oblasti naprednih sigurnosnih tehnologija. Pratimo inovacije na tržištu i donosimo ih na naše podneblje.

Briga o našim kupcima je naš prioritet, zato Vam nudimo samo najkvalitetnije i najpristupačnije proizvode, jer je to ono što zaslužujete.

Iza nas je dvanaest godina rada tokom kojih smo se susreli sa hiljadama zadovoljnih korisnika. Ponosimo se sjajnim recenzijama i dugogodišnjom saradnjom sa našim klijentima i staramo se da održimo odličan nivo korisničke usluge u kontinuitetu.

Zahvalni smo Vam što prepoznajete kvalitet naše usluge i nadamo se da ćete nastaviti da nam poklanjate poverenje i u godinama koje dolaze, baš kao što ćemo i mi nastaviti da činimo vaš svet prijatnijim mestom za život.

Vaš Eurovik doo

nagrade
Najbolji web trgovci u Adriatic regiji,
Web Retailer Award 2020 pobjednici u Srbiji
NAJBOLJA WEB TRGOVINA PO MIŠLJENJU KOMISIJE

Nacionalna oznaka poverenja

Firma od poverenja

Naši podaci

Naziv pravnog subjekta: Eurovik doo
Adresa pravnog subjekta: Moše Pijade 68, 26000 Pančevo
Delatnost i šifra delatnosti: 47.91 Trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta, 46.90 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Poreski broj: PIB: 106852616
Matični broj: 20692774
Račun: 160-345563-26 Banca Intesa
Kontakt telefon: 013/300805, 062/261398
Web adresa: www.eurovik.rs
Kontakt mail: office@eurovik.rs

 

Spominju nas

telegraf.rs
telegraf.rs
vesti.rs
vesti.rs
kucastil.rs
kucastil.rs
kurir.rs
kurir.rs
nadlanu.com
nadlanu.com
saveti.rs
saveti.rs
lolamagazin.com
lolamagazin.com
direktno.rs
direktno.rs
ana.rs
ana.rs
poslovnisvijet.ba
poslovnisvijet.ba
mojnovisad.com
mojnovisad.com
moravainfo.rs
moravainfo.rs