Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

O nama

Eurovik je porodična kompanija, osnovana u Pančevu 2010. godine, koja sarađuje sa širokim spektrom pravnih i fizičkih lica - od velikih korporacija i malih preduzeća do krajnjih korisnika, “uradi sam” majstora i profesionalnih instalatera.


U godinama rada koje su iza nas ostali smo dosledni viziji koja nas je inspirisala u samom startu - da obogatimo i unapredimo sve aspekte vašeg života modernom tehnologijom. To činimo koristeći jedinstvenu kombinaciju tehnološke ekspertize i umeća osluškivanja želja naših klijenata, čije potrebe nastojimo da zadovoljimo, bilo da kupuju online ili posećuju našu maloprodaju.


U bogatom asortimanu proizvoda kompanije Eurovik pronaći ćete brojne modele kamera i sistema video nadzora, moćnog LED osvetljenja, alarma, interfona, protivpožarnih sistema, motora za kapije, rampi, barijera i prateće instalacione opreme. Ukratko - opreme koja svaki privatni i poslovni prostor čini bezbednijim i otpornijim na sve vrste neželjenih aktivnosti. 


S velikom pažnjom koja je pratila opsežno istraživanje birali smo brendove koji će postati sastavni deo naše ponude i opredelili se za vrhunska, svetski poznata imena iz oblasti naprednih sigurnosnih tehnologija. 


Pratimo inovacije na tržištu i donosimo ih na naše podneblje. Briga o našim kupcima je naš prioritet, zato vam nudimo samo najkvalitetnije i najpristupačnije proizvode, jer je to ono što zaslužujete.


Iza nas je dvanaest godina rada tokom kojih smo se susreli sa hiljadama zadovoljnih korisnika. Ponosimo se sjajnim recenzijama i dugogodišnjom saradnjom sa našim klijentima i staramo se da održimo odličan nivo korisničke usluge u kontinuitetu. 


Zahvalni smo vam što prepoznajete kvalitet naše usluge i nadamo se da ćete nastaviti da nam poklanjate poverenje i u godinama koje dolaze, baš kao što ćemo i mi nastaviti da činimo vaš svet bezbednijim mestom za život.Vaš Eurovik doo       Najbolji web trgovci u Adriatic regiji          
Web Retailer Award 2020 pobjednici u Srbiji

NAJBOLJA WEB TRGOVINA PO MIŠLJENJU KOMISIJENacionalna oznaka poverenja


Firma od poverenja

   Naziv pravnog subjekta: Eurovik doo
Adresa pravnog subjekta: Moše Pijade 68, 26000 Pančevo
Delatnost i šifra delatnosti: 47.91 Trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta, 46.90 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Poreski broj: PIB: 106852616
Matični broj: 20692774
Račun: 160-345563-26 Banca Intesa
Kontakt telefon: 013/300805, 062/261398
Web adresa: www.eurovik.rs
Kontakt mail: office@eurovik.rs