Katalog
Katalog
Filter
Korpa

Sijalice ostale

Model: 2118
Sa svojom jačinom i velikim blještavim kapacitetima, ova LED sijalica je veoma dobar izbor. Naravno, to se odnosi na one koji žele svoj dom da ulepšaju i unesu prirodnu svetlost u njega. Što se tiče potrošnje, ova sijalica je gotovo neprimetna. Ona troši minimalni deo električne energije i sami..
180,00 RSD
Bez poreza:150,00 RSD
Model: 2104
Ovaj tip LED sijalice se pretežno koristi u svrhe ulepšavanja prostora i naznačavanja nekog dela i mesta. Baš zato se i pokazala kao odličan izbor među velikim brojem obožavaoca LED rasvete. Njena snaga je mala, iznosi 1W, što nam govoro da je ova sijalica gotovo neprimetan potrošač energije. A..
180,00 RSD
Bez poreza:150,00 RSD
Model: 49125
Jedan od najboljih izobra za rasvetu određene prostorije je ova visoko kvalitetna sijalica. Naime, ona se odlikuje velikom jačinom svetlosti i širokim uglom rasipanja svetlosti. To joj omogućuje da obasja veliki deo prostorije i time obezbedi podjednko dobro osvetljenje.Takođe, ona u sebi sadrži viš..
240,00 RSD
Bez poreza:200,00 RSD
Prikaz 1 - 3 od 3 (1 strana)
Pod ostalim sijalicama možete naći razne modele i dizajne sijalica. Svaka od ovih sijalica u našem asortimanu se odlikuje visokim kvalitetom i dugotrajnošću.
Filter artikala