Katalog
Katalog
Filter
Korpa

Sijalice MR16

Model: 1023
Kao jedan od najboljih načina da osvetlite Vaš dom, predstavljamo Vam ovu led sijalicu. Pre svega, ona je specijalno dizajnirana da svetlost raspipa pod velikim uglom. To Vam garantuje maksimalnu osvetljenost prostora. Takođe, potrošnja elektrčne energije sa ovom sijalicom je gotovo sveden..
218,00 RSD
Bez poreza:181,67 RSD
Dodaj u korpu
Model: 26656
Najbolji način da u svoj dom unesete kvalitetno osvetljenje, jeste led rasveta. I baš zato, ova led svetiljka garantuje unos svetlosti koja je približna prirodnoj svetlosti.  Što se tiče montaže, ova led svetiljka se veoma lako povezuje sa centrom napajanja. Uz sve to, potrošnja eletk..
331,20 RSD
Bez poreza:276,00 RSD
Model: 1020
Ova LED svetiljka je specijalno dizajnirana da omogući veoma jak i kvalitetan snop svetlosti. Pre svega, ona nudi podjednako dobro osvetljenje u svim delovima prostorije jer je njen ugao rasipanaj svetlosti velik. Takođe, ova LED sijalica je poznata kao odličan način da se unese u dom dekorativ..
331,20 RSD
Bez poreza:276,00 RSD
Model: 1144
Popularne ’’Crown’’ ili kako ih mi zovemo Krunice, su veoma korisne i lepe LED svetiljke. One su specijalno dizajnirane da omoguće fokusiranje svetlosti ka jednom mestu. To znači da su idealne za ambijentalo osvetljenje i naglašavanje nekog dela prostora.Kao potrošači su veoma efikasni, a kao svetil..
172,80 RSD
Bez poreza:144,00 RSD
Prikaz 1 - 4 od 4 (1 strana)
Sijalice MR16 spadaju u jedne od kvalitetnijih sijalica jer se odlikuju malom potrošnjom a velikom snagom. One nude svetlost identičnu dnevnoj i veoma bistro osvetljenje.
Filter artikala