Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Led Kontroler Sa Daljinskim

Led Kontroler Sa Daljinskim
Led Kontroler Sa Daljinskim
Led Kontroler Sa Daljinskim
Led Kontroler Sa Daljinskim
Led Kontroler Sa Daljinskim
Uključite svetla u Vašem domu putem ovog jednostavnog LED daljinskog upravljača. Naime, ovaj LED kontroler se povezuje sa bilo kojom LED trakom koja p... Pročitaj više
420,00 RSD
Bez poreza: 350,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 6661
  • EAN: 6934921002096

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Uključite svetla u Vašem domu putem ovog jednostavnog LED daljinskog upravljača. Naime, ovaj LED kontroler se povezuje sa bilo kojom LED trakom koja poseduje mogućnost rukovanja putem daljinskog upravljača.

Pored toga, ovaj LED kontroler Vam nudi i neke druge opcije kao što je podešavanje jačine svetla, brzina gašenja svetla, kao i razne druge opcije. Sa njim možete da uživate i samo jednim pritiskom dugmeta palite i gasite svetla u Vašem domu.

Specifikacija rasvete
Vrsta proizvodaLed oprema
PostavkaNadgradna
UpotrebaUnutrašnja

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Kao i sve standardne sijalice, i ova RGB LED sijalica će vam pružiti prikladno osvetljenje. Ali, ova RGB sijalica Vam pored toga pruža i mogućnost da ..
840,00 RSD
Bez poreza:700,00 RSD
Visoko funkcionalan i veoma pouzdan, ovaj LED driver od 30W je odličan izbor za bilo koju priliku. Ukoliko Vam je neophodno da instalirate LED driver ..
432,00 RSD
Bez poreza:360,00 RSD
Ovaj RGB RB LED kotroler je specijalno napravljen da pruži laku i brzu upotrebu ostalih LED uređaja u Vašem domu. Dakle, on je prevashodno lak za ruko..
2.100,00 RSD
Bez poreza:1.750,00 RSD
Opremljen najsavremenijom tehnologijom, ovaj LED RGB kontroler Vam zaista pruža dosta toga. Prvo, njega možete koristiti kao dimmer za LED panele i os..
1.584,00 RSD
Bez poreza:1.320,00 RSD
Ne postoji lepši način da Vašem detetu pružite pravi doživljaj zvedanog neba i to na plafonu njegove sobe. Ova LED RGB vlakna koja simuliraju zvezdano..
Besplatna dostava
12.600,00 RSD
Bez poreza:10.500,00 RSD
Kao jedan od najboljih načina da osvetlite Vaše prostorije unutar doma, izdvajamo ovaj neverovatno kvalitetan LED Panel. Ne samo da će Vam ovaj LED Pa..
1.980,00 RSD
Bez poreza:1.650,00 RSD
Dodaj u korpu