Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Led Dimer

Led Dimer
Led Dimer
Rasprodato
Led Dimer
Led Dimer
Led Dimer
Ovo je specijalno dizajniran dimer za LED rasvetu koji Vam omogućava da sami odaberete jačinu svetla u Vašem domu. Izuzetno se lako koristi i još lakš... Pročitaj više
600,00 RSD
Bez poreza: 500,00 RSD
  • Lager: Rasprodato
  • Brend: Eurovik
  • Model: 53015
  • EAN: 53015

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Ovo je specijalno dizajniran dimer za LED rasvetu koji Vam omogućava da sami odaberete jačinu svetla u Vašem domu. Izuzetno se lako koristi i još lakše ugrađuje. Naime, sve što je potrebno je da obezbedite adekvatno mesto za ugradnju i to je sve.

Pomoću izbačenog tastera za podešavanje svetla možete da odaberete na koji način će Vaša rasveta da radi. Samim tim ste u mogućnosti da Vaš dom obogatite sa adekvatnom jačinom svetlosti.Specifikacija rasvete
Vrsta proizvodaLed oprema
PostavkaNadgradna
UpotrebaUnutrašnja

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Poboljšajte rasvetu u Vašem domu sa ovim izuzetno kvalitetnim Senzorom bele boje. Naime, ovaj senzor je dizajniran da osvetli prostoriju u kojoj se na..
944,58 RSD
Bez poreza:787,15 RSD
Ukoliko Vam je potrebna adekvatna rasveta, pogotovo u Vašem domu, onda je ovo pravi izbor za Vas. Naime, ova LED svetiljka je specijalno napravljna da..
331,20 RSD
Bez poreza:276,00 RSD
Ovaj DC kabl koji je specijalno dizajniran da omogući pouzdan rad Vaših kamera za video nadzor je odličan izbor. Sa njim ćete biti potpuno sigurni da ..
60,00 RSD
Bez poreza:50,00 RSD
Ovaj RGB RB LED kotroler je specijalno napravljen da pruži laku i brzu upotrebu ostalih LED uređaja u Vašem domu. Dakle, on je prevashodno lak za ruko..
2.100,00 RSD
Bez poreza:1.750,00 RSD
Uključite svetla u Vašem domu putem ovog jednostavnog LED daljinskog upravljača. Naime, ovaj LED kontroler se povezuje sa bilo kojom LED trakom koja p..
420,00 RSD
Bez poreza:350,00 RSD
Ovaj LED umetak od 24W je odličan način da upotpunite rasvetu u Vašem domu. Ukoliko Vam je potrebno da osvetlite tačno jedan deo prostorije, onda ovaj..
600,00 RSD
Bez poreza:500,00 RSD