Katalog
Korpa

Kablovi za zvučnike

Model: 50035
Povezivanje tehničkih uređaja, a pogotovo zvučnika, se mora odraditi na najbolji mogući način. Baš zato Vam predstavljamo ovaj visoko-kvalitetni kabal za zvučnike. Naime, on je napravljen od veoma kvalitetnih i otpornih materijala koji štite i pružaju pouzdanost u radu.Veoma se lako povezuje sa zvuč..
28,00 RSD
Bez poreza:23,33 RSD
Model: 5002
Obezbedite Vaš zvučnik sa najboljim mogućim kablovima koji su napravljeni od visoko-kvalitetnog materijala. Samim tim, ovaj kabal pruža pouzdanu upotrebu i veoma kvalietatn prenos signala. Ovo je bakarni kabal obavijen izuzetno izdržljivim plastičnim slojem.Pored toga, ovaj kabal može bez ikakvih pr..
19,00 RSD
Bez poreza:15,83 RSD
Kabal Za Zvučnike 2X0.5Mm Kabal Za Zvučnike 2X0.5Mm
Rasprodato
Model: 5010
Povežite Vaše zvučnike sa najboljim kablovima. Kada je u pitanju kvalitet zvuka, nikako se ne sme štedeti na zvučnicima, a da bi oni radli na ispravan način, potrebni su Vam kvalitetni kablovi. U to ime, predstavljamo Vam ove izuzetno kvalitetne kabolve. Prvo, oni su naprvaljeni kako bi omog..
18,00 RSD
Bez poreza:15,00 RSD
Prikaz 1 - 9 od 9 (1 strana)
Kvalitet kablova za zvučnike je od velike važnosti za kvalitet zvuka. Kod nas možete naći veoma pouzdane kablove napravljene da poboljšaju kvalitet i čistoću audio zapisa na Vašim zvučnicima.

Pošalji prijatelju