Katalog
Katalog
Filter
Korpa

BNC

Model: 7009
Ovaj konektor je idealan kada je u pitanju BNC i RCA spajanje. Dakle, on nudi adaptiranje sa jednog kabla na drugi. Napravljen je da traje i time omogućava vrhunsku pouzdanost. Takođe, izrađen je od kvalitetnih materijala.Priključak BNC-Činč..
49,92 RSD
Bez poreza:41,60 RSD
Model: 7007
Montiranje video nadzor sistema ne može da prođe bez BNC konektora. Ovaj konektor je specijalno dizajniran kako bi omogućio pouzdanu vezu između kamere i video snimača. Zato je veoma bitno da izaberete kvalitetan konektor kako bi Vam signal i veza bili na vrhunskom nivou.Takođe, ovaj konektor se veo..
49,92 RSD
Bez poreza:41,60 RSD
Model: 2123
Ovo je ugradni BNC konektor koji Vam omogućava veoam lako i brzo povezivanje BNC kablova. Napravljen je od visoko kvalitetnog materijala i time garantuje dobar vek trajanja kao i pouzdanost u radu.BNC ugradni cu..
48,00 RSD
Bez poreza:40,00 RSD
Model: 29188
BNC konektor se koristi u specijalnim prilikama kao što je povezivanje video nadzor sistema sa kamerama. Baš zato je bitno da ovaj deo opreme bude kvalitetno napravljen kako bi se signal dobro prenosio.U to ime, ovaj BNC muški konektor je pouzdan i dobar izbor.BNC konektor muški ..
54,00 RSD
Bez poreza:45,00 RSD
Model: 7022
Ovaj BNC krimp se koristi kako bi se lagano obezbedio signal na koaksijalnim kablovima. Uglavnom ga koriste oni koji prespajaju kablove kako bi poboljšali signal. Uglavnom, ovaj BNC krimp je pouzdano rešenje za prespajanje koaksijalnih kablova. BNC konektor za RG59 kabl na krimp...
49,99 RSD
Bez poreza:41,66 RSD
Prikaz 1 - 5 od 5 (1 strana)
BNC konektor je važan deo za povezvanje određenih uređaja. Nađite onaj koji Vam odgovara po veličini i nameni kod nas.
Filter artikala