Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Charge Controller R30A

Charge Controller R30A
Charge Controller R30A
Charge Controller R30A
Charge Controller R30A
Charge Controller R30A
Charge Controller R30A
Charge Controller R30A
Ovaj charge controller je specijalno napravljen kako bi regulisao visinu napona i omogućio adekvatno napajanje uređajima koje podržava. Sa njim se veo... Pročitaj više
4.690,00 RSD
Bez poreza: 3.908,33 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 4799
  • EAN: 4799

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Ovaj charge controller je specijalno napravljen kako bi regulisao visinu napona i omogućio adekvatno napajanje uređajima koje podržava. Sa njim se veom lako rukuje, a i možete ga poneti sa sobom kada god to poželite, ne mora da se montira.

Takođe, ovaj charge controller u sebi poseduje specijalne komponente koje ga čine kvalitetnim i nude pouzdan i bezbedan rezultat.

Napon: 12 ili 24 V 

Maksimalno punjenje/napajanje potrošača 30 A

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Ovaj plastični razdelnik je poprilično dobro napravljen jer nudi pouzdanu vezu kada je u pitanju povezivanje kablova. Naime, ovaj razdelnik je napravl..
34,99 RSD
Bez poreza:29,16 RSD
Ovaj adapter je napravljen kako bi Vam omogućio bezbedan i pouzdan način napajanja uređaja po želji. Naime, on u sebi poseduje izvanredan sistem izola..
360,00 RSD
Bez poreza:300,00 RSD
Dodaj u korpu
Montiranje video nadzor sistema ne može da prođe bez BNC konektora. Ovaj konektor je specijalno dizajniran kako bi omogućio pouzdanu vezu između kamer..
63,36 RSD
Bez poreza:52,80 RSD
Ovaj F konektor Vam omogućava veoma veliku sigurnost i pouzdanost kada su koaksijalni kablovi u pitanju. Pre svega, ovaj konektor je napravljen od vis..
7,80 RSD
Bez poreza:6,50 RSD
Ovaj F nastavak je pouzdan kada je u pitanju konekcija i spajanje. Naime, on je napravljen od visoko kvalitetnog materijala i time omogućava brzo i la..
16,80 RSD
Bez poreza:14,00 RSD
Jednostavno instaliranje i upravljanje: Kontroler punjenja treba prvo spojiti na bateriju, zatim solarnu ploču! Redosled demontaže suprotan je re..
3.350,00 RSD
Bez poreza:2.791,67 RSD