Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti. Podesi

Bnc-F konektor

Bnc-F konektor
Bnc-F konektor
Montiranje video nadzor sistema ne može da prođe bez BNC konektora. Ovaj konektor je specijalno dizajniran kako bi omogućio pouzdanu vezu između kamer... Pročitaj više
63,36 RSD
Bez poreza: 52,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Eurovik
  • Model: 7007

* Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om
* Registrujte se i ostvarite dodatne popuste i pogodnosti na određene artikle

Montiranje video nadzor sistema ne može da prođe bez BNC konektora. Ovaj konektor je specijalno dizajniran kako bi omogućio pouzdanu vezu između kamere i video snimača. Zato je veoma bitno da izaberete kvalitetan konektor kako bi Vam signal i veza bili na vrhunskom nivou.

Takođe, ovaj konektor se veoma lako montira i nudi izvanrednu zaštitu kao i dug vek trajanja.

Priključak BNC-F

Recenzija proizvoda

Obaveštenje: HTML nije preveden!
Ocena
Loše Dobro
Potvrda
Ovaj konektor je idealan kada je u pitanju BNC i RCA spajanje. Dakle, on nudi adaptiranje sa jednog kabla na drugi. Napravljen je da traje i time omog..
49,92 RSD
Bez poreza:41,60 RSD
Ovaj F konektor Vam omogućava veoma veliku sigurnost i pouzdanost kada su koaksijalni kablovi u pitanju. Pre svega, ovaj konektor je napravljen od vis..
7,80 RSD
Bez poreza:6,50 RSD
Ukoliko želite da prespojite neke delove i kablove, onda Vam je potreban ovaj konektor. On pripada grupi muških konektora i veoma je kvalitetno naprav..
15,00 RSD
Bez poreza:12,50 RSD
Ukoliko Vam je potreban adekvatan način da povežete dva kabla, onda je ovaj F konektor idealan za Vas. Pre svega, on je napravljen od visoko kvalitetn..
60,60 RSD
Bez poreza:50,50 RSD
BNC konektor se koristi u specijalnim prilikama kao što je povezivanje video nadzor sistema sa kamerama. Baš zato je bitno da ovaj deo opreme bude kva..
54,00 RSD
Bez poreza:45,00 RSD
Ovo je ugradni BNC konektor koji Vam omogućava veoam lako i brzo povezivanje BNC kablova. Napravljen je od visoko kvalitetnog materijala i time garant..
48,00 RSD
Bez poreza:40,00 RSD