Katalog
Korpa

Kamere RSS Feed

29 Mar Tehnologijom protiv korona virusa
0 33
Dahua je lansirala novu verziju termalnih kamera čija je glavna funkcija tačno merenje telesne temperature. Tačnost je ±0.3 stepena. Ugrađen AI algoritam, za merenje više osoba do čak tri metra razmaka, omogućava brzo i bezkontaktno prepoznavanje telesne temperature!Globalna godina 2020. bit će posebna godina sa izbijanjem koronavirusne bolesti 201..
19 Mar Povećavanje sigurnosti u školama pomoću video nadzora
0 89
Sigurnost u školi je i dalje najvažnija briga, a sistem video nadzora može biti važan deo sigurnosnog sistema škole. Sistemi video nadzora pomažu Vam da pratite aktivnosti oko i unutar škole  i uočite nevolje dok se dešavaju.Najčešća upotreba školskog sistema video nadzora je povećati sigurnost učenika i osoblja. Primetno postavljene kamere upozora..
21 Sep Gde bi trebalo instalirati kućne sigurnosne kamere?
0 336
Kućne sigurnosne kamere odličan su dodatak bilo kojem kućnom sigurnosnom sistemu, koji vam pruža 24/7 nadgledanje, bez obzira na vašu lokaciju. Mnogi za kućnu sigurnost često pogreše instaliranjem samo jedne kamere. Poput senzora za vrata i prozore i kućne sigurnosne kamere trebale bi biti instalirane na više područja u vašoj kući.Umesto da se foku..
20 Sep Kako rade bežične sigurnosne kamere?
0 482
Prošli su dani dugih nametljivih kablova, koji vise preko plafona ili zidova. Mnogi današnji sigurnosni sistemi su bežični, koriste napredne tehnologije za komunikaciju sa nadzornim sistemima ili sa povezanim pametnim uređajem.Bežične sigurnosne kamere lakše se postavljaju i pružaju vam veću fleksibilnost za montažu.Ožičene i bežične kućne sigurnos..
14 May Kako sačuvati Vašu garažu
0 278
Kako sačuvati Vašu garažuKada razmišljamo o sigurnosti u kući, mnogi ljudi ne razmišljaju mnogo o garaži, ili barem ako to učine, to ne ide dalje od toga da je jednostavno držimo zatvorenom. Naravno, držanje garažnih vrata zatvoreno kada nije u upotrebi je pravilo br. 1 za garažnu sigurnost.To znači da čak i ako idete “unutra i napolje”, zatvorite ..
14 May Jeftini načini da osigurate svoj dom
0 319
Jeftini načini da osigurate svoj domSa sve više i više sofisticiranih sistema za kućnu bezbednost koji se oslanjaju na korišćenje pametnih telefona, čini se kao da je „ja nemam pametni telefon“ ostavljen u zaborav. Međutim, postoji mnogo načina na koje možete opremiti svoj dom bezbedno bez oslanjanja na Wi-Fi ili nadgledani sigurnosni sistem. Ideja..
13 May Koja pitanja se postavljaju kada kupujete kućni sigurnosni sistem
0 214
Koja pitanja se postavljaju kada kupujete kućni sigurnosni sistem? Možda si se samo preselio. Možda je nedavno došlo do provale u vašem kraju. Možda si upravo dobio dete? Ili ste se možda opustili u Vašoj sobi? I ako razlozi variraju, ne postoji pogrešan razlog da želite sistem sigurnosti kod kuće. Svi žudimo za sigurnošću, a pravi sistem kućne bez..
25 Jan Perimetarske zaštite sa Hikvision
0 383
Od reaktivne do proaktivne perimetarske zaštite sa Hikvision Turbo HD PIR kameramaPreko kula i rovova do modernih zidova i žičanih mreža, fizičke perimetarske zaštite su postojale vekovima. Današnja tehnologija nam donosi razne oblike elektronskih sistema za perimetarsku zaštitu, čija je uloga otkrivanje i ukoliko je moguće onemogućavanje pristupa ..
29 Nov Nešto o Video nadzoru
0 457
Sistemi video obezbeđenja se sastoji od kamera i snimača. Danas se koriste analogne i IP kamere. Kamere mogu biti fikse i pokretne. Mogu biti bez i sa IC osvetljenjem. Izrada sistema video obezbeđenja započinje procenom bezbednostog rizika kojim se određuje lokacija, broj i vrsta kamere.Video obezbenje, češće nazivano CCTV (closed-circuit televisio..
28 Nov Osnovne stvari koje bi trebalo da znate o video nadzoru
0 319
U savremeno doba, doba informatike i tehnologije video nadzor je postao sve učestaliji. Uobičajeno je da na različitim mestima viđamo kamere, toliko da ponekad pomislimo, pa čak i imamo osećaj kao da smo uvek na nečijem monitoru. Zato je video nadzor današnja tema.Šta je to video nadzor (CCTV)Javne kamere po gradu su video nadzor, policijske kamere..
21 Nov Trendovi video nadzora
0 653
Video‑nadzor možda deluje samo kao potreba velikih kompanija i prodavnica, ali u mnogim situacijama može biti koristan za svakoga od nas.Navikli smo da živimo okruženi kamerama. Kad god smo za računarom, gleda nas Web kamerica, telefonima stalno snimamo jedni druge, a povremeno posegnemo za stream‑ovima kamera koje pokazuju stanje na beogradskim sa..
02 Aug Dahua Technology
dekiadmin1 0 430
Dahua Technology je vodeća kompanija u svetu, koja nudi napredna  rešenja za video nadzor.   Sa oko 11.000 zaposlenih širom sveta, Dahua rešenja, proizvodi i usluge  koriste se u preko 180 zemalja i regiona. Dahua proizvodi pružaju  besprekoran kvalitet, pouzdanost i stabilnost, u skladu sa najnovijom  tehnologijom koja krajnjim korisnicima omoguć..
Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strana)