Proizvodi
Vaša Korpa

Power Bank SAMSUNG solar

Power Bank SAMSUNG solar

SOLARNI Power bank je eksterna baterija, kapaciteta od 30000 mAh, koja služi za

punjenje svih Vaših mobilnih uređaja .   

U kompletu dobijete USB na micro USB kabel preko kojeg punite sam akumulator, ili Vaše uređaje  

koje imaju micro USB interfejs.   

Ima indikator punjenja i baterijsku lampu . 

Uređaj ima dva USB izlaza tako da možete puniti dva uređaja istovremeno, USB 5V/2.1 A koristite za punjenje uređaja koji zahtevaju veču snagu punjenja, kao što su tablet uređaji, navigacije, mobilne telefone, dok USB izlaz sa 5V/1A možete koristiti za manje zahtevne uređaje poput MP4, fotoaparata, bluetooth slušalica, i t. d. .. 

Solarni funkcija je posebno dizajniran za hitne slučajeve. To može trajati duže vremena zbog male veličine solarnih panela. Preporučujemo punjenje naše POWERBANK sa strujom.

Kako da ga bolje koristite:

Molimo vas da uklonite zaštitnu foliju sa solarnih panela.

Za prva tri puta punjenja, molimo vas da koristite zidni punjač i pobrinite se da ga punite najmanje 10 sati do perfekcije!

U opštoj upotrebi, preporučujemo napunite Powerbank sa USB-om  originalni kabal preko adaptera ili računara kako bi se skratilo vreme punjenja. Vreme punjenja: oko 10 sati!

Kada punite uređaje (kao što su iPhone), pritisnite dugme ON / OFF (jedan pored 2A-Out Port), onda  može početi  punjenje i indikatora na vrhu će svetleti  plavo.

Ako želite da se zaustavi punjenje, molimo pritisnite za uključivanje / isključivanje (s jedne strane 2A-Out Port), a pokazatelj  će se upaliti off.

Pritisnite i držite taster ON / OFF za uključivanje / isključivanje. Pritisnite dvaput ON / OFF dugme za prebacivanje na LED svetlo režim (Jaako / Slabo / SOS)

Karakteristike:             

Kapacitet punjaca: 30000mAh

Input: 5V / 1A/2A

Output1: 5V / 1A

Output2: 5V / 2,1A

Napiši kritiku
Obaveštenje: HTML nije preveden!
Lože Dobro
Potvrda
  • Dostupnost: U zalihama
  • Model 3015
  • Težina: 450.00g
Prodato: 20
Pogledano: 1570
1,560.00Din.
Bez poreza: 1,300.00Din.
Oznake: adater , napajanje , 12v , crown